Σύνδεσμοι

2 σχόλια στο “Σύνδεσμοι”
  1. Θέμα: Πρόταση για μείωση κόστους στις μεταθέσεις των δημοσίων υπαλλήλων
    Κε Καρούνε
    Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για μία καινοτομία που έχουμε αναπτύξει, η οποία εφαρμοζόμενη στις μεταθέσεις των δημοσίων υπαλλήλων:
    · Μειώνει σημαντικά το κόστος διαχείρισης των μεταθέσεων.
    · Εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αιτημάτων των μετατιθεμένων, ελαχιστοποιώντας αντίστοιχα την ανάγκη για αποσπάσεις.
    · Επιφέρει διαφάνεια στη διαδικασία.
    Η καινοτομία μας συνίσταται σε έναν αλγόριθμο ο οποίος καθιστά εφικτή τη διεύρυνση της έννοιας της αμοιβαίας μετάθεσης, σε αμοιβαία μετάθεση μεταξύ πολλών υπαλλήλων.
    Έστω, για παράδειγμα, ότι πέντε υπάλληλοι που εργάζονται σε Τομέα του Δημοσίου αναζητούν αμοιβαία μετάθεση και ο Α επιθυμεί την (ισοδύναμη) θέση του Β, ο Β του Γ, ο Γ του Δ, ο Δ του Ε και ο Ε του Α. Οι πέντε αυτοί εργαζόμενοι «κλείνουν» έναν κύκλο αμοιβαιότητας όπου θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν όλοι, ενώ εάν προσπαθήσουν κατά ζεύγη μεταξύ τους, όπως γίνεται σήμερα, αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Το πλήθος των υπαλλήλων σε ένα κύκλο μπορεί να είναι όσο μεγάλο απαιτηθεί.
    Είναι προφανές ότι με μία τέτοια λύση πολλαπλασιάζονται δραματικά οι πιθανότητες ικανοποίησης των αιτήσεων μετάθεσης. Η παραπάνω δυνατότητα υπολογισμού κλειστών κύκλων αμοιβαιότητας επιτρέπει την αναβάθμιση του θεσμού των αμοιβαίων μεταθέσεων (που μέχρι τώρα υπολειτουργούσε) σε πρωτεύον εργαλείο για την διαχείριση των αιτήσεων μετάθεσης των εργαζομένων του Δημοσίου.
    Εκτιμούμε, μετά από σχετικές δοκιμές, ότι η απόδοση ενός συστήματος αμοιβαίων μεταθέσεων με εφαρμογή της μεθοδολογίας που έχουμε αναπτύξει, μπορεί να φτάσει στην ικανοποίηση του ~70% των αιτημάτων, λύνοντας το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος των μεταθέσεων, με υψηλό βαθμό ικανοποίησης των αιτούντων.
    Ταυτόχρονα το διαχειριστικό κόστος μειώνεται δραστικά λόγω:
    · του υψηλού βαθμού αυτοματοποίησης και
    · της ελαχιστοποίησης των αιτήσεων για απόσπαση. Λόγω του υψηλού βαθμού ικανοποίησης των αιτούντων, θα ελαχιστοποιηθούν οι αιτήσεις αποσπάσεως, οι οποίες δημιουργούν κενές θέσεις και επιπλέον έξοδα (προσλήψεις αναπληρωτών).
    Συνοψίζοντας, θεωρούμε ότι διαθέτουμε την μεθοδολογία ώστε, να επιτρέπουμε στο σύστημα των διαρκών μεταθέσεων να βρίσκει το φυσικό σημείο ισορροπίας του, αφ’ ενός ικανοποιώντας το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό των αιτούντων και αφ’ ετέρου μειώνοντας δραστικά τα λειτουργικά κόστη.
    Σκοπός αυτής της επιστολής είναι η διερεύνηση του ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη και λειτουργία της προτεινόμενης υπηρεσίας, δεδομένου ότι η τεχνολογία είναι ήδη διαθέσιμη.
    Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή σας.
    Με εκτίμηση
    Πέτρος Γεωργόπουλος
    EUtrek Ltd
    Κερκύρας 6
    551 33 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Τηλ: + 30 231 0411830
    Fax: + 30 231 0411833

  2. Γράφετε πολλές φορές για τα δημόσια ανοικτά δεδομένα και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος φορέας / site / webservice οτιδήποτε, όπου θα μπορούσα να βρω επίσημα στοιχεία για τα βάθη των ελληνικών θαλασσών.

    Ενδιαφέρομαι να αναπτύξω μια δωρεάν εφαρμογή κινητού τηλεφώνου όπου κάποιος που ταξιδεύει με πλοίο θα έχει τη δυνατότητα να δει μέσω της εφαρμογής το βάθος του σημείου που βρίσκεται.

    Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
    Βασίλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.